Moxa Therapie

 

Moxa is een samengeperst bijvoetskruid  dat is opgerold in de vorm van een sigaar.

Door middel van het branden van deze Moxastick zal deze een aangename hittestraling afgeven. Moxa therapie is onderdeel van de Chinese geneeskunde en wordt al jaren gebruikt voor het laten doorstromen van onze energie (chi). Door Moxa-therapie te starten kan de baby gestimuleerd worden om te gaan draaien en in de juist houding te komen liggen waardoor de kans op een natuurlijk bevalling groter wordt.

 

De Behandeling

Moxa-therapie is een behandelmethode die het acupunctuurpunt BL67 stimuleert door middel van warmte. De behandeling is niet pijnlijk.

Door het verwarmen van dit drukpunt zal dit ervoor zorgen dat de energie vrijkomt en in het kleine bekken (onderste gedeelte van het bekken) terecht komt. Hierdoor wordt de baby gestimuleerd en zal hij / zij ook bewegelijker worden met kans op spontaan draaien.

Vanaf 33 weken kan de behandeling gestart worden. Na de behandeling ontvangt u van mij Moxa-sticks die u mee naar huis kunt nemen. De Moxa-therapie moet gedurende twee weken dagelijks worden herhaald. De behandeling duurt 15 minuten

 

Kom met zijn tweeën

 Omdat het drukpunt zich aan de buitenkant van uw teen bevind kan het lastig zijn om de behandeling zelf toe te passen.  Ik raad u daarom aan om met zijn tweeën te komen. Ik geef een instructie aan uw partner die vervolgens de behandeling kan toepassen. De behandeling moet dan dagelijks voorgezet worden gedurende 2 weken.

 

Voordelen Moxa-therapie:

1.     Dit kan thuis worden toegepast.

2.     Er zitten geen risico’s aan verbonden.

3.     Geheel pijnloos.

4.     50 tot 75% Slagingspercentage.

5.     U krijgt na de behandeling Moxa-sticks mee naar huis.

 

Kosten € 59.95

 

 

Moxa @ YourHome

 

Mocht u niet in de gelegenheid zijn een behandeling bij te wonen, kies dan voor Moxa @YourHome.

U ontvangt een samengesteld pakket bij u thuis. Hierbij zit een handleiding die u stapsgewijs kunt volgen. 

 

Kosten €39,95 incl. verzendkosten.

Klik hier om te bestellen